Vykúzlite dokonalý šatník snov so systémom STRING

Objavte možnosti zostáv STRING ako elegantného šatníka, vešiaku alebo botníku. Radostný pocit a úsporu času pri výbere správneho outfitu vám zaručujeme.

Nie je náhodou, že policové zostavy STRING patria medzi ikony škandinávskeho nábytku už od päťdesiatych rokov. So svojou jednoduchou konštrukciou a čistým vzhľadom vyzerajú skvele, veľmi ľahko sa inštalujú a majú takmer nekonečné možnosti využitia.

Okrem obvyklých knižníc a obývacích zostáv však ponúknu skvelú službu aj ako praktický šatníkový priestor, na ktorý sa dnes pozrieme bližšie.

Obrovskou výhodou zostáv STRING je ich priestorová nenáročnosť . Nielenže zostavu zložíte na mieru presne podľa miestnosti, ale s hĺbkou iba 30 cm z priestoru ukrojí iba kúsok (na rozdiel od klasických šatníkových skríň s hĺbkou najmenej dvojnásobnou).

Oceľové police s perforovaním a nízkym alebo vysokým okrajom sú skvelou alternatívou ku klasickým dreveným policiam. Okraj pomáha predmety udržať na mieste, vďaka perforovaniu obsah police prevetráva a lakovaná oceľ je mimoriadne odolná aj pri styku s vodou.

Obľúbené tričká, svetre či bundy môžete zavesiť na oceľové tyče rôznych dĺžok za pomoci originálnych ramienok STRING.

Na ukladanie topánok sú perfektné oceľové naklonené police, takže svoje obľúbené kúsky budete mať vždy pekne na očiach.

Drobné kusy odevov a spodnú bielizeň elegantne a prehľadne zložíte do štýlových komôd so šuplíkmi, ktoré zaistia maximálne súkromie.

Zaujali vás zostavy STRING? Zistite viac na eshope DESIGNSPOT alebo sa nám ozvite a radi nájdeme riešenie na mieru vás. Inšpirujte sa aj ďalšími fotkami šatníkov STRING:

Prečítajte si tiež