Štýlová domáca pracovňa so systémom STRING

Ideálna pracovňa je inšpiratívne a pokojné miesto, kde nás práca baví a ide dobre od ruky. Pomôžeme vám vytvoriť to správne prostredie, kam sa budete na prácu tešiť.

Systém STRING je perfektný do malých aj veľkých pracovní a ľahko s ním vykúzlite doslova pracovňu snov. Skvele vyhovie požiadavkám pre príležitostný home office až po plnohodnotnú kanceláriu pre tých najnáročnejších.

Príležitostný pracovný kútik môže byť veľmi nenápadný.

STRING funguje ako stavebnica – na stenu sa pripevnia drôtené panely, na ktoré sa potom nasadzujú jednotlivé diely. A ich možnosti sú naozaj široké – od základných políc, cez rôzne uzatvárateľné komody a skrinky až po stolovú dosku alebo drobné organizéry.

Ale čo keď vám zostava časom prestane vyhovovať? Nevadí, môžete ju totiž kedykoľvek prestavať alebo doplniť. Fantázii sa medze nekladú.

Úsporný pracovný stôl

Nemáte dostatok priestoru? Perfektným riešením bude vstavaná stolová doska. Je veľká tak akurát pre notebook a všetko potrebné, zároveň ale nezaberie príliš veľa miesta.

Stolík pripomína rozšírenú policu, je však dostatočne priestranný.

Zaujímavou a ešte priestrannejšou alternatívou je sklápacia stolová doska. Ponúkne veľkosť plnohodnoného stola, ale pokiaľ nie je potrebné, necháte ju ľahko „zmiznúť“.

Stolík v rozloženom stave ponúkne plnohodnotný pracovný priestor.

Naopak v zloženom stave stolík zaberie minimum miesta.

Nevyhnutné úložné priestory

Otvorené police s naaranžovanými knihami a doplnkami vyzerajú skvele. V pracovni sa však bez uzatvárateľnej skrinky alebo šuplíkov nezaobídeme. Do klasickej šuplíkovej komody alebo skrinky s posuvnými dvierkami ľahko a bezpečne uložíte čokoľvek. Od šanónov s dokumentmi, po rôzne zmluvy alebo kancelárske potreby.

Drobnosti vždy po ruke

Špeciálne police s prihládkami na drobnosti alebo závesné úložné boxy na ceruzky a ďalšie potreby sú už pomyselnou čerešničkou na torte dokonalé pracovné zostavy. Priestorovo sú nenáročné a nenápadné, odmenia sa však maximálnou praktickosťou.

Inšpirujte sa ďalšími ukážkovými pracovnými zostavami STRING, medzi ktorými napríklad nájdete vzor pre svoju vysnívanú. Alebo nás rovno kontaktujte a spoločne vymyslíme ideálne riešenie presne pre vás.

Prečítajte si tiež