Tipy na špičkové dizajnové lampy nielen na prácu

Predstavujeme výber špičkových lámp pre prácu, ktoré sú konštruované na maximálnu funkčnosť, ale súčasne budú v pracovne dizajnovým solitérom.

Pracovná lampa je často zabúdaná pracovná pomôcka, patrí však medzi tie najdôležitejšie. Má totiž zásadný vplyv na našu pozornosť a efektivitu. Správne zvolená lampa pomáha bojovať s únavou a znižuje podráždenie očí. Investície do kvalitnej pracovnej lampy sa nám bohato vrátia v našich pracovných výkonoch.

ARTEMIDE Tolomeo

Lampy Tolomeo od ARTEMIDE sú predobrazom pracovných lámp. Vznikli už v roku 1987 a pre svoj nadčasový a inovatívny design sa dodnes tešia mimoriadnej popularite. Ikonický kúsok s bohatou históriou, ktorý bude v pracovni ozdobou.

HAY Fifty-Fifty

Pracovné lampy Fifty-Fifty od HAY sú lahôdkou nielen pre technicky založených dizajnových nadšencov. Minimalistické telo lampy je totiž doplnené inteligentným systémom protivah, ktorý pomáha ľahko nasmerovať a zafixovať osvetlenie podľa potreby.

MENU Peek

Lampy Peek od MENU sú ako stvorené na menšie pracovné stoly. Lampy majú útly design, ktorý zaberie minimum priestoru, na praktickosti im to ale neuberá.

NORTHERN Birdy

Dizajn lampy Birdy vám možno príde povedomý. Je to totiž skutočná ikona – na svetlo sveta prišla už v roku 1952, keď ju predstavila nórska spoločnosť Sønnico. O dva roky neskôr bola lampa dokonca ocenená prestížnou zlatou medailou na milánskom trienále a dnes je v predaji v reedícii značky NORTHERN.

HAY Anagram

Lampy Anagram od HAY sú inšpirované tradičnými pracovnými lampami. Ich design dokonale snúbi funkčnosť s vizuálnou estetikou. Lampa osvieti širokú pracovnú plochu rozptýleným svetlom a vďaka veľkorysému tienidlu neoslňuje.

NORTHERN Buddy

Lampy Buddy značky NORTHERN ponúkajú všetko potrebné na malom priestore. Skvelým praktickým detailom je kalíšok v základni lampy na uloženie kancelárskych potrieb.

Prečítajte si tiež