Škandinávsky nábytok a doplnky pre deti značky NOFRED

Predstavujeme dánsku značku NOFRED s kolekciou prémiového dizajnového nábytku a doplnkov nielen do detských izieb.

S radosťou predstavujeme rozšírenie našej ponuky o dizajnové kúsky nábytku a doplnkov pre tých najmenších – školákov i predškolákov, ktorých si ale zamilujú aj rodičia. A to rovno s kolekciou prémiovej dánskej značky NOFRED , ktorá si, hoci založená až v roku 2016, už získala srdcia mnohých detí i dospelých.

Vlajkovým kúskom značky, do ktorého sme sa zamilovali hneď na prvý pohľad, je kolekcia detských stoličiek, lavičiek a stolov s názvom Mouse . Toto pomenovanie nie je náhodné – všimnite si inšpiráciu myšími uškami, ktoré dizajnéri odtlačili do roztomilého tvaru operadla.

Súčasne ale stolička spĺňa vysoké estetické nároky a nemusíte sa hanbiť ju vystaviť kdekoľvek v domácnosti - naopak, vďaka špičkovému remeselnému prevedeniu z krásneho dubového alebo brezového dreva krásne doplní celkový interiér. Deti sa tak budú cítiť vítané v každej izbe.

Stoličku nájdete v niekoľkých farebných prevedeniach a tiež veľkostiach – najmenšie pre deti do 5 rokov, väčšie pre školákov od 6 do 10 rokov a taktiež vysoký kúsok určený ku klasickému jedálnemu alebo pracovnému stolu. Zaujímavosťou je aj lavička Mouse a stolík v rovnakom dizajnovom duchu, ktorý so stoličkami skvele ladí.

Najmenšia verzia stoličky Mouse pre deti vo veku od 2 do 5 rokov.

Stoličky sú k dispozícii v niekoľkých farebných variantoch.

Pre školákov je potom určená väčšia verzia Mouse School (pre deti od 6 do 10 rokov).

S vysokou stoličkou Mouse môžu deti sedieť pri stole spolu s vami.

Lavička Mouse s dvoma miestami je skvelá napríklad do predsiene.

NOFRED však myslí aj na tie úplne najmenšie, už od 4 mesiacov veku, pre ktoré vyvinuli špeciálnu stoličku s názvom Robot (všimnite si nápadnú inšpiráciu postavičkami malých robotov). Stolička je konštruovaná s dôrazom na pohodlie a bezpečie dieťaťa. Odolná konštrukcia a rozkročené nohy ju zaisťujú dostatočnú stabilitu, nastaviteľná opierka chrbta a nôh potom pohodlie aj pri dlhšom sedení.

Stolička navyše rastie spolu s dieťaťom – po vybratí prednej bezpečnostnej tyče poslúži pokojne až do 4 rokov veku. Je možné k nej navyše doplniť aj praktický čalúnený (a ľahko prateľný) podsedák pre ešte väčšie pohodlie.

K stoličke je možné samostatne dokúpiť čalúnený podsedák.

Široká základňa stoličky Robot ponúkne dostatočnú stabilitu.

Nesmieme ale zabudnúť ani na kolekciu krásnych doplnkov do detských izieb – odtapiet s roztomilými prírodnými ilustráciami, cez drevené hračky a stavebnicu až po praktický vešiak v tvare ježka. Špeciálnu zmienku si ale zaslúži úložný box Cube , s ktorým získate rovno 3 kúsky - úložný priestor na hračky, odkladací stolík aj šikovnú stoličku. A s prídavnými kolieskami potom aj dokonalý dopravný prostriedok.

S dreveným boxom Cube získate úložné miesto, stolík aj dopravný prostriedok.

Vešiak Wall Bug tvarom pripomína ježka a na svojich pichliakoch udrží od odevov a čiapok až po detské šperky a rôzne doplnky.

Drevená loďka Harbour je krásny a nadčasový kúsok.

Domček Harbour ponúkne štýlový a moderný domov všetkým hračkám.

Roztomilé tapety so zvieracími vzormi premenia izbičku dieťaťa na zábavnú džungľu.

Naša obľúbená je tiež štýlová magnetická nástenka , vyrobená z dreva a potiahnutá plátnom potlačeným grafickým vzorom. S magnetmi rôznych tvarov na nej vytvoríte kreatívne kompozície a navyše pomôže vystaviť obľúbené fotografie, školský rozvrh alebo výkresy vašich ratolestí.

K nástenke je možné dokúpiť ďalšiu sadu dizajnových magnetov , ktoré možno použiť aj samostatne – napríklad na chladničku.

Práve kvalita prevedenia a materiálov, ktorá vychádza zo škandinávskej nábytkárskej tradície, je charakteristická pre všetky kúsky značky NOFRED. Hravá a súčasne elegantná estetika je spoločná pre stoličky, stolíky aj krásne drevené doplnky, ktoré niečo vydržia a majú ambície sprevádzať doslova generácie detí.

Objavte celú kolekciu značky NOFRED.

Prečítajte si tiež