Prázdniny sú tu! Štýlové doplnky, bez ktorých sa nezaobídete

Vybrali som pre vás niekoľko dizajnových doplnkov, s ktorými budú slnečné letné dni dovoleniek a cestovanie ešte väčším zážitkom.

Štýlové termohrnčeky a fľaše

Hrnčeky a fľaše s termoizoláciou vás nielenže nenechajú na suchu, ale dokonale osviežia v parných dňoch. Vďaka dvojitému vákuovému obalu udrží nápoj vychladený skoro celý deň.

Termofľaše Mono dánskej značky HAY majú štýlový retro dizajn a farby, ktoré pritiahnu pozornosť. Sú vyrobené z odolnej ocele, takže hocičo vydržia.

Fľaše sú vybavené praktickým silikónovým remienkom, za ktorý ich môžete ľahko nosiť alebo pevne pripútať k taške či batohu. Navyše sú vybavené širokým hrdlom, z ktorého sa dobre pije.

Termohrnčeky STELTON sú vašou obľúbenou klasikou hlavne v zimných mesiacoch. Ale dajte do nich zmrzlinu a máte dokonalé osvieženie na pláž alebo horskú túru. Majú ideálnu veľkosť na porciu zmrzliny pre celú rodinu.

Niečo pre zábavu

Spoločenské hry sú na dovolenkách neoceniteľným parťákom. Obľúbené šach alebo vrhcáby precvičia mozgové závity a užijete si s nimi veľa súperivej zábavy.

Klasické dosky šach a vrhcáby , ktoré pre HAY prepracovala do sviežich farieb dizajnérka Clara von Zweigbergk, sa postarajú o zabávanie na dlhé hodiny.

Nevyhnutné látkové tašky

Nezabudnite si pribaliťklasickú látkovú tašku . Je ideálny na pláž, rovnako ako na nákup. Unesie všetko potrebné, ľahko ju vyperiete a nové tašky od HAY sú navyše aj elegantným módnym doplnkom.

Tašky Weekend Bags od HAY sú vyrobené z hrubého a odolného plátna vyrobeného z recyklovanej bavlny. Sú dosť veľké, takže do nich ľahko zabalíte všetko potrebné - od plážovej osušky po tenisové rakety.

Klasickú modrú plátennú taškuTote Bag od HAY je dobré mať vždy pri sebe „pre všetky príležitosti“. Ľahko ju schováte do vrecka a skoro nič neváži. Perfektný na nákupy alebo na pláž.

Nech tento rok vyrazíte kamkoľvek, prajeme vám za DESIGNSPOT krásne prázdniny plné odpočinku a nezabudnuteľných zážitkov.

Prečítajte si tiež