Nástenné umenie s prémiovými plagátmi The Poster Club

Prémiové plagáty štúdia The Poster Club pomôžu štýlovo doladiť interiér a dodať mu osobitosť aj umelecký charakter. Objavte kolekciu prémiových kúskov vytvorených na základe exkluzívnej spolupráce s vybranými umelcami.

Len nedávno sme do našej ponuky zaradili aj prémiové plagáty štúdia The Poster Club a počas krátkej doby sa z nich stal váš bestseller. Čím si zaslúžili takú pozornosť?

Obrazy a iné nástenné umenie totiž k dekorácii interiérov odnepamäti patria. Dokážu priestoru dodať osobitý charakter, vizuálne ho vyšperkujú k dokonalosti a doladia ten správny štýl. Ponuka plagátov je bezpochyby široká, ale nájsť ten správny, ktorý bude ladiť k jednoduchému vkusnému interiéru v škandinávskom štýle, je niekedy zložitejšie.

Zasnené plagáty Sofia Lint patria medzi vaše najobľúbenejšie.

Plagát The Togo švédskej umelkyne Hanny Peterson.

Plagát Bleu od argentínskej umelkyne Lucrecie Rey Caro.

Minimalistický kúsok z návrhu štúdia Nord Projects.

A práve túto odpoveď prináša kodanské štúdio The Poster Club, ktoré si dalo za cieľ združovať začínajúcich aj zavedených umelcov a spoločne vytvárať exkluzívne kolekcie prémiových plagátov. Ako je u škandinávskych značiek zvykom, môžeme sa tešiť na vysokú umeleckú aj remeselnú kvalitu plagátov a tiež trvalú hodnotu, ktorú ich nákupom získavame.

Vykúzlite domácu galériu

Plagáty sú vytlačené na vysoko kvalitnom papieri gramáže 265g metódou gyclée, ktorá bola vytvorená špeciálne za účelom tlače umeleckých diel. Tento spôsob pigmentovej tlače kombinuje atramenty na minerálnej báze s kvalitným papierom a dokáže tak zaistiť sýte a živé farby, dokonalé farebné prechody a dlhodobú odolnosť voči pôsobeniu svetla a slnka.

Kvalitný papier a špičková tlač zaručujú trvalú hodnotu diela.

Kombináciou plagátov môžete vytvoriť umeleckú galériu priamo vo vašej obývačke.

Plagáty sú starostlivo zabalené do hodvábneho papiera a balené jednotlivo v čiernych kartónových tubusoch, z ktorých každý je opatrený štítkom s informáciami o konkrétnom kuse. Pocit pri rozbaľovaní plagátu je neopísateľný a skutočne máte dojem, že držíte v ruke niečo mimoriadne.

Plagáty sú vždy starostlivo zabalené v Kodani a opatrené štítkom pôvodu.

Kvalitný rám podčiarkne krásu plagátu.

Inšpirujte sa v našej galérii najkrajších diel, ktoré sme pre vás vybrali. A nezabudnite sledovať našu ponuku, kam často a radi pridávame ďalšie výnimočné kúsky.

S nádychom romantiky

Pre rýdzi minimalistov

V optimistických farbách

Prečítajte si tiež