Jarné novinky značky HAY plné sviežich farieb

Predstavujeme novinky značky HAY, ktoré okúzlia nielen krásnymi farbami. Objavte nové varianty obľúbených kúskov a tiež nástenné hodiny od legendárneho dizajnéra.

Nadčasové hodiny Jaspera Morrisona

Jasper Morrison patrí medzi žijúce dizajnérske legendy. Nielen milovníkom designu sú dobre známe jeho minimalistické kúsky, ktoré si berú inšpiráciu z priemyselného designu. Dôraz na jednoduchosť, funkciu a minimum zbytočných príkras sú charakteristické rysy jeho práce.

Hodiny, ktoré Jasper navrhol pre HAY, toto spĺňajú bezo zvyšku. Čistý dizajn hodín, ponúkaný v štyroch sviežich odtieňoch, sprevádza dômyselné detaily – napríklad sekundová ručička, ktorá sa pohybuje plynule a úplne ticho – bez tikania.

Svieže farby stoličiek kolekcie J series

Kolekcia J series je výnimočná tým, že oživuje tradičné škandinávske kúsky – stoličky a kresielka slávnych dizajnérov, ktoré sú preverené časom a ponúknu vyhlásenú severskú kvalitu aj krásny nadčasový design.⁠ V nových farebných variantoch sú doslova neodolateľné.

Zrkadlá Strap v novom prevedení

Tiež obľúbené zrkadlá Strap, ľahko rozpoznateľné podľa kruhového dizajnu a zavesenia na opasku, získali novú podobu. Vo verzii 2 prichádza nielen s novými farbami, ale aj lesklou povrchovou úpravou rámu a splietaným pásikom, ktorý nahrádza pôvodný silikónový.

Tým však zoznam noviniek zďaleka nekončí. Nové varianty dostali aj prenosné lampy PC, ikonické vankúše Dot aj sklenený riad Borosilicate. Prezrite si ochutnávku nižšie v galérii alebo rovno v eshope, kde nájdete ich kompletný prehľad .

Obľúbené prenosné lampy PC v nových variantoch cool grey a soft yellow vtipne dopĺňajú celý rad, z ktorého si tak vyberie skutočne každý.

Ikonické vankúše s gombíkom uprostred Dot Cushion narástli do veľkosti XL a získali nové odtiene.

Hrnčeky Borosilicate dostali nový prírastok v nebesky modrej farbe, do ktorej sme sa zamilovali na prvý pohľad.

Kanvičky Borosilicate majú čistý a rovný tvar. Sú k dispozícii v dvoch veľkostiach a skvele sa hodia na podávanie mlieka, smotany alebo rôznych omáčok.

Koberce Braided , ktoré pre značku HAY vytvorila dizajnérka Clara von Zweigbergk, v sebe prelínajú techniky pletenia, háčkovanie a tkania.

Prečítajte si tiež