Dizajnové pestovanie a 6 jarných tipov na osvieženie interiéru

Zelené izbovky a čerstvé kvety majú svoje pevné miesto v každom interiéri. Objavte naše tipy na dizajnové kvetináče, vázy a ďalšie doplnky, ktoré jar prinesú až k vám domov.

Jar je časom nielen lásky, ale aj bujúcej zelene a voňavých kvetov. Pozvite jar aj k sebe domov a pozdvihnite krásu vašich obľúbených rastliniek. Zostavili sme niekoľko tipov na dizajnové kvetináče, krásne sklenené vázy a ďalšie zelené doplnky, s ktorými bude vaše domáce pestovanie ešte radostnejšie.

Poriadny kvetináč je základ úspechu

Kvetináče na drôtených podstavcoch Wire od MENU premenia vaše obľúbené rastliny na jedinečný umelecký objekt. Kombináciou podstavcov niekoľkých veľkostí s nimi môžete vytvoriť štýlovú kvetinovú zostavu. Navyše skvele vyniknú nielen doma, ale vďaka spracovaniu z ocele aj vonku, kde bez problémov odolajú vplyvom počasia.

Samozavlažovacie kvetináče Oasis od NORTHERN nenechajú vašu rastlinku na suchu. Sú vyrobené z nadčasovej terakoty, v dvoch odtieňoch a dvoch veľkostiach. Ľahko si tak vyberiete ten, ktorý vášmu domovu a rastline najviac pristane.

Špecialitou je kolekcia dizajnových kvetináčov Umanoff od MENU, ktorá vnesie do interiéru prvok nadčasovej elegancie. Sú dielom slávneho dizajnéra Arthura Umanoffa - legendy amerického moderného dizajnu z polovice storočia. Nás zaujal predovšetkým nevšedný ratanový výplet.

Alebo radšej čerstvé kvety do vázy?

Ak máte slabosť pre krásne sklo, určite vás nadchnú vázy Troll od MENU . Sú dokonalou ukážkou snúbenia tradičného sklárskeho remesla s moderným severským dizajnom. Pri bližšom pohľade si všimnite, ako sa sfarbenie vázy efektne premieňa s tým, že sa mení hrúbka skla – od tmavej pri dne k svetlejšej pri vrchole.

Échasse je francúzsky názov pre chodúle a tiež pre kolekciu sklenených váz od MENU . Práve akési „chodúle“ v podobe subtílneho mosadzného podstavca nesú ťažkú ​​hmotu sklenenej vázy z dymového skla v tvare kvapky, s ktorou tvorí zaujímavý kontrast. Krásny kus ručnej práce, ktorý má charakter zberateľského kúsku.

Pre tú najlepšiu starostlivosť

Kanva na zalievanie rastlín alebo dizajnová dekorácia? V kanvi Grab značky NORTHERN získate oboje. Štýlový doplnok, vďaka ktorému v horúcich dňoch vaše rastlinky nebudú smädiť. Doslova must have kúsok pre každého milovníka domáceho pestovania a zahradničení.

Prezrite si celú kolekciu dizajnových kvetináčov, váz a ďalších doplnkov pre domáce pestovanie na DESIGNSPOT.

Prečítajte si tiež